معرفی
این سنسور حرارتی که به آن دتکتور مستقل یا سرخور و یا دتکتور موضعی نیز گفته میشود که با اتصال به برق شهری کار میکند و دارای آژیر به صورت مستقل می باشد .
ناموجود
این سنسور حرارتی که به آن دتکتور مستقل یا سرخور و یا دتکتور موضعی نیز گفته میشود که با اتصال به برق شهری کار میکند و دارای آژیر به صورت مستقل می باشد .
این دتکتور حرارتی بسیار کاربردی با عملکرد مستقل یک تجهیز حفاظتی در برابر افزایش دما در اثر حرارت و جلوگیری از آتش سوزی بشما می آید که به محض تشخیص حرارت آژیر به صورت خودکار فعال میشود و آژیر آن به صدا در می آید و خروجی رله آن هم فعال می شود.
خروجی رله می تواند شیر برقی را قطع کند یا آژیر قوی تری را فعال نماید یا اگر به کنترل پیامکی تک الکتریک متصل شود با شما تماس بگیرید یا پیامک هشدار ارسال نماید.
نحوه کارکرد دتکتور حرارتی :
پس از برقراری تغذیه برق شهری 220 ولت و باطری 9 ولت شارژی، چراغ سبز رنگ power روشن شده که این عمل نشان دهنده فعال بودن دستگاه می باشد. پس از تشخیص حرارت آشکارساز فعال شده و ضمن بصدا درآمدن بوق داخلی بصورت منقطع، چراغ قرمز ALARM نیز شروع به چشمک زدن می کند، همزمان رله داخلی دستگاه نیز تغییر وضعیت می دهد.
پس از تشخیص حرارت و اعلام فایر، تا خارج نشدن حرارت از سنسور، آشکارساز همچنان فایر را اعلام می کند.
نحوه راه اندازی دتکتور حرارتی :
اگر تغذیه تنها برق شهر باشد، چراغ POWER بطور ثابت روشن است و چراغ BATT FLT هر ده ثانیه یکبار چشمک میزند و بازر به صدا درمی آید.
اگر تغذیه تنها باطری 9 ولت شارژی باشد، چراغ POWER هر 25 ثانیه چشمک می زند و بازر هر 10 دقیقه به صدا درمی آید.
هنگامی که باطری در حال شارژ باشد، چراغ BATT LOW چشمک می زند.
با فشردن دکمه تست به مدت یک ثانیه، بوق داخلی به صدا در می آید، چراغ قرمز ALARM روشن شده و همزمان رله داخلی دستگاه نیز تغییر وضعیت می دهد. سپس آشکارساز به طور خودکار به حالت اولیه برمی گردد.
سطح پوشش دهی دتکتور حرارتی :
سطح پوشش این دتکتور ها تا 5 متر مربع می باشد.
در صورت نصب باتری 9 ولت کتابی قابل شارژ علاوه بر برق با باتری هم تغذیه می شود و موقع قطع برق نیز دتکتور روشن باقی می ماند.
ناموجود